Qui Som? Conferències Cursos Carles M. Espinalt Bibliografia Notícies
Notícies Psicoestètica

"Arran de la mort de Pascual Iranzo"

Sobre el conegut perruquer Pascual Iranzo cap mitjà de comunicació català ni de més enllà dels que he pogut llegir (una vintena llarga per ara) diu res sobre el veritable origen de l’èxit d’Iranzo —i de Llongueras, de Vicent Davó i de molts d’altres— que fou en el professor Carles M. Espinalt, qui aplicà als antics oficis dels barbers i de les pentinadores els principis de la nova ciència per ell creada a la qual anomenà Psicoestètica.

Quan Iranzo pentinava al rei (ara emèrit) o a presidents, ministres o consellers, ell els preguntava sobre qüestions que el professor Espinalt li havia indicat prèviament i expressa. Aquelles preguntes i respostes, més d’altres aportacions foren la base del llibre de diversos autors —entre els quals Iranzo—  La imatge d’un estat (editorial El Llamp, 1984), on l’estat espanyol i els seus manaires quedaren ben retratats:

https://www.copc.cat/shop/rental/product/3172-la-imatge-d-un-estat-ponencies-presentades-sobre-aquest-tema-en-la-convencio-de-psicoestetica-celebrada-a-barcelona-el-12-de-febrer-del-1984-16260#gsc.tab=0

Iranzo, dels vuit llibres de què afirma ésser-ne autor al seu web, cinc pel cap baix anomenen la Psicoestètica ja al títol mateix de l’obra:

https://cat.iranzo.es/empresa/publicacions

Al web de l’Associació de Practicants de la Psicoestètica hi podeu trobar menció de tots els llibres que citen a Carles M. Espinalt i, al final de la llista, a l’apartat “Llibres escrits pels deixebles de Carles M. Espinalt”, apareixen entre els d’altres autors, els de l’Iranzo:

https://www.psicoestetica.cat/index.php?c=18&m=0&p=18&#gsc.tab=0

Els responsables dels media catalans és hora que posin a cadascú al seu lloc i deixin d’amagar l’ou, així el poble català podrà conèixer als seus autèntics dirigents i deixar de banda d’una vegada per totes els qui es fan passar per ells gràcies a les llistes tancades dels partits polítics i, sobretot, a la propaganda personal pagada amb diners de la bossa del comú.

Com a mostra de la importància cabdal d’Espinalt en la lluita per la Independència de Catalunya i per la llibertat dels catalans només us mencionaré un parell d’iniciatives.

Enguany s’acompleixen 62 anys de la primera campanya en ple franquisme per demanar el català a l’escola, amb el manifest Per la llengua catalana signat per 100 personalitats del país triades pel mateix professor Espinalt doncs ell fou qui donà la cara davant de la policia espanyola, i 32 anys de l’opuscle 1992 centenari de les Bases de Manresa i l’any de la possible Independència de Catalunya (editorial El Llamp, 1990).

 

Enric Borràs

 

Josep Bullich

Josep Bullich

Josep Bullich

Josep Bullich
Josep Bullich

PERRUQUERIA VICENT DAVÓ

Vilamarxant  -  Valencia

Josep BullichXAROL Boutique roba interior  -  Lleida

Josep Bullich
EL PUNT AVUI  |  Punt de Vista

DIMARTS, 7 DE JUNY DEL 2022

Josep Bullich

Josep Bullich
Josep Bullich

XAROL Boutique roba interior - Lleida

Celebrant el dia de la mare

Josep BullichJosep Bullich

Josep Bullich

XAROL Boutique roba interior. - Lleida

"Obra escrita" Carles Muñoz EspinaltJosep Bullich

Josep Bullich
Josep Bullich

Josep Bullich

MONTESQUIU
Centre Cívic
Acte d'homenatge a Carles M. Espinalt


Josep Bullich
Josep Bullich
Josep Bullich

Josep Bullich

Josep BullichJOSEP BULLICH
Diàleg de vivències professionals
amb Josep Coma

Oliana (Lleida)

Josep Bullich
Josep Bullich
Josep Bullich
Josep Bullich
Josep Bullich
Josep Bullich
Josep BullichXAROL Boutique roba interior. Lleida

Alba Bullich

Carles Muñoz Espinalt

arles Muñoz Espinalt

Valenti Gual Vila i Raimon Masdeu TermensXAROL Boutique roba interior. Lleida

Jordi Bilbeny

Xavier Alsina
Xavier Alsina
Xavier Alsina
Xavier Alsina

Xavier Pla
Xavier Pla

Els amos del passeig de Gràcia

Vicent Davo

La barba, un detalle relevante en la imagen

 junio 28, 2021


Psicoestética Vicent Davó

 

¿Habías pensado que la barba forma parte del maquillaje en el hombre? ¿Qué es un símbolo de la coquetería y del cuidado masculino?

En algunos casos nos puede dar muestras de dejadez o abandono... a no ser que le interese buscar aquel aire interesante y atractivo. Carismático y de seguridad personal.

Tenemos muestras de hombres que han sido recordados por sus barbas: Saruman en "el señor de los anillos" o el español en el futbol Marc Crosas. (Todo un hípster, que se dejó la barba a medida que tenía éxito para darse fuerza, y después necesitaba fortalecer su carácter a medida que tenía éxito. Como otros muchos líderes, que se dejan la barba para darse fuerza y alcanzar el éxito...

Saber definirla y darle intencionalidad, también le puede hacer brillar con un aire seductivo por la singularidad de su barba. En la película de tu vida personal, no vendría mal saber como se comunicas, que impresión causa y cómo impresiona en el atractivo por su estilo de barba...
Pero tranquilo, no estamos en la época de Sócrates! Puedes considerar tu barba como un sutil maquillaje o algo similar a un tatuaje, puedes darle relieve a tu rostro o intensificar los rasgos faciales. Y lo bueno es que se ha puesto de moda! Y te preguntarás porqué? Pero esto lo guardaremos para otra ocasión porque sería otro tema.

Ahora te voy a mostrar las diferencias para crear un tipo de barba según tu rostro .

Primero hay que saber que lo estas comunicando con tu barba y qué intención le quieres dar. Porque a través de barba podemos ocultar o comunicar cosas; sentimientos, emociones o ideas con aquel aire sinuoso. Puedes exhibir aquellos rasgos de la cara o detalles de tu personalidad que sacan tu mejor versión.

¿Qué podemos dar a tu imagen a través de la barba? Un aire maduril en un rostro muy joven. Mas energía, vigor. O un aire juvenil en un rostro maduro? Esto es muy básico si pensamos en darle intencionalidad a los rasgos faciales.

En primer lugar te recomendaría que remarcar la mandíbula, que aumenta la seducción masculina, que refleja la fuerza, el asentamiento y destreza. Luego el saberlo comunicar con tus palabras que acompañan con tu expresión gestual.

Aquí te recomiendo tener en cuenta dos aspectos acerca de la barba:

1. Por un lado nos dará intención al ovalo facial creando un tipo de carácter. Remarca en el perfil de la cara, la prominencia de la frente, la nariz y el cuello maxilar o la nuez.
2. Le da intención a los rasgos faciales sobre todo la boca y los ojos, que nos puede crear un aire más sugestivo.

Podemos observar desde una barba muy cerrada y sutil que solo nos da un bronceado para remarcar tu rostro anguloso, hasta la barba más ligera de pelo pero más larga para buscar un aire romántico.

Ahora veremos en la barba el tipo de ovalo facial:

•Barba de tipo de rostro ovalado: que dará un aire romántico y de intención de sentimiento.

•Acabada en pico desde el mentón, que se abre hacia las patillas, dándole prominencia a la parte frontal: que nos dará un aire Idealista, creativo y soñador.

•Barba de rostro cuadrado, que remarca un aire dinámico, enérgico o agresivo en algún caso.

•Una barba ancha de mandíbula, que da intención al asentamiento en la vida, fuerza y voluntad.

•Barba de ovalo redondo: Es aquel tipo conformista de la buena mesa, el vino y el buen vivir.

Estos son aspectos básicos como punto de referencia para interpretar en tu rostro la intencionalidad de tu imagen, la influencia que tiene en tu fondo interior y en la fuerza de expresar tu imagen. En ello verás cómo repercute la barba al transmitir aspectos esenciales de tu interior, dándote una imagen atractiva, actual y singular.

Libro recomendado: "lo que dice tu cara" de Carlos Muñoz Espinalt, creador de la psicoestética.


Si tienes curiosidad en que te ayudemos a descubrir tu estilo, puedes ponerte en contacto por Tno. 34+636649626

https://vicentdavo.blogspot.com/

Vicent Davó

 XAROL Boutique roba interior. Lleida

Radio Montesquiu

Tots els audios actualitzats els trobareu a l'apartat de Audios Radio Montesquiu, degut a la gran cantitat d'audios realitzats setmanalment per Josep Bullich i Nati Muñoz Espinalt hem fet l'apartat monogràfic.

Els amos del passeig de Gràcia

Davant el problema del coronavirus creiem oportú suspendre la conferència del senyor Rafa Burgos

"Els amos del Passeig de Gràcia"
Una radiografia del poder

del dia 25 de maig per més endavant.

Pere Masó

Davant el problema del coronavirus creiem oportú suspendre la conferència del senyor Pere Masó

"Persones i fets a Catalunya en els anys 1970 - 2000. Experiències a tenir en compte."

del dia 27 d'abril per més endavant.

Pere Masó"Diada de Sant Jordi a Montesquiu"
23 d'abril de 2020

Volem compartir amb vosaltres i agraïr la donació de llibres que la Nati Muñoz Espinalt ha fet a l'ajuntament de Montesquiu i que avui s'han començat a repartir en alguns comerços per a tots aquells que vulgueu llegir l'Homenatge a Carles M. Espinalt.

Moltes gràcies a tothom per haver compartit aquesta diada, encara que confinada amb nosaltres.Estem molt contents de la gran participació i el èxit que han tingut totes les propostes !

Si voleu veure totes les fotos que hem anat penjant, segui-nos a la nostra pàgiba de facebook o instagram de l'ajuntament de Montesquiu !

Tots fem Montesquiu

La tòfona i els seus misteris

Davant el problema del coronavirus creiem oportú suspendre la conferència del senyor Josep Bullich

"La tòfona i els seus misteris"

del dia 30 de març per més endavant.

Acte de recordança de Carles M. Espinalt

Pere Calders
Pere Calders
Pere Calders
Pere Calders

Jordi Bolòs - Victor Hurtado
Jordi Bolòs - Victor Hurtado
Jordi Bolòs - Victor Hurtado
Jordi Bolòs - Victor Hurtado
Jordi Bolòs - Victor Hurtado

Josep Bullich

Josep Bullich
Josep Bullich
Josep Bullich
Josep Bullich

Francesc Serra i Francesc Riart
Francesc Serra i Francesc Riart
Francesc Serra i Francesc Riart
Francesc Serra i Francesc Riart
Francesc Serra i Francesc Riart

Santiago Espot
Santiago Espot
Santiago EspotSantiago Espot

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE
a Prada de Conflent

21 d' agost de 2019

Pere Masó
Pere Masó
Pere Masó
Pere Masó


Perruqueria Psicoestética
Vicent Davó

Vicent Davó
Vicent Davó
Vicent Davó
Vicent Davó
Vicent Davó
Vicent Davó


Josep Batalla


Analisi psicoestetica de la valoracio i evolucio dels sentits


Isidra Maranges, Rafael Dalmau
Isidra Maranges, Rafael Dalmau
Isidra Maranges, Rafael Dalmau
Isidra Maranges, Rafael Dalmau
Isidra Maranges, Rafael DalmauDiana Coromines
Diana CorominesActe de recordança Carles Muñoz EspinaltDr. Valenti Gual
Dr. Valenti Gual
Dr. Valenti Gualconferencia santiago espot
 

"Aula de cuina Bullich a punt pel ressopó de després de la conferència"