Qui Som? Conferències Cursos Carles M. Espinalt Bibliografia Notícies
Text
 

L’associació de Practicants de la Psicoestètica es basa en l’Obra de Carles Muñoz Espinalt per ser el creador de la Psicoestètica i qui ha sistematitzat l’ensenyança, definint-la el 1971 com: “La valoració artística d’un mateix en funcions d’un equilibri vivencial entre l’aspecte físic i el caràcter, menat per l’afany de perfeccionar i presentar la figura de forma agradable, bo i harmonitzant-la amb les modes o creences personals”.

Aquesta entitat està en actiu des de 1982, s´hi metoditza i actualitza els coneixements psicoestètics dels associats i persones interessades mitjançant conferències, cursos o reunions d’entrenament i estudi. Edita i difon llibres relacionats amb la ciència Psicoestètica.

Poden ser-ne socis persones de professions diverses però totes elles interessades, com a mínim, per l’anàlisi científica de l’expressivitat humana, les tòniques del vogaire, l’evolució del gust col.lectiu, l’estudi de les motivacions individuals, la mobilitat caracterològica i les projeccions de la imatge personal.

Aplega entre altres: psicòlegs, advocats, músics, enginyers, venedors, modistes, joiers, dibuixants, arquitectes, floricultors, decoradors, perruquers, sastres, cuiners, restauradors, polítics. Amb l’objectiu d’estimular i presentar figures amb força de model.

Interessa a tothom que vulgui assolir l’èxit a la vida d’acord amb l’autèntica evolució social que el futur farà palpable. La Psicoestètica li ofereix la manera precisa d’interpretar l’ésser humà. Sistematitza la Forma, estudiant-ne la interacció entre Fons i Forma per a trobar-ne l’equilibri i entendre la conducta humana en tota la seva transcendència, hi desxifra les suggestions que creen les modes i li valora la
dimensió dels afanys de poder.

La necessitat de la Psicoestètica a l’hora actual es veu incrementada per la preponderància en la vida moderna de la “imagocràcia”.

Dirigeix i coordina aquestes activitats:
Nati Muñoz Espinalt, Presidenta de l’Associació de Practicants de la Psicoestètica
Adreça de l’entitat:
Provenza, 281 2º6ª - 08037 Barcelona. Tel. 682.243.983 - 93 215 90 06
psicoestetica@psicoestetica.cat

Si esteu interessats amb la Psicoestètica,
truqueu al 93 215 90 06 que us atendrem amb molt de gust.

 

Despatx de Carles M. Espinalt

 
Primer despatx de la Associació
de practicants de la Psicoestètica

  
Segon despatx de la Associació
de practicants de la Psicoestètica

Aula de projeccions de DVD, conferéncies i cursos

 
Aula Bullich de Cuina

 
Tercer despatx de la Associació
de practicants de la Psicoestètica

Conferéncies i cursos